Lite härliga bilder från en innehållsrik dag…

Dagen idag har innehållit tvpå utflykter för Sigge och Otto. Förmiddagen spenderade vi på Olympia i Helsingborg där vi kollade in när Sveriges landslag i fotboll tränade in träningsmatchen i morgon mot Kina. Allas, som det verkade, stora idol Zlatan var givetvis med men för min egen del var det roligast att se Rasmus Elm som jag för några år sedan hade nöjet att få spela ihop i Emmaboda IS. Tyvärr lyckades vi inte få någon ögonkontakt och vi var tvugna att gå innan träningen var slut så det blev ingen aoutograf idag. Men om du läser detta ”Ras” så var det roligt att se dig ”in action”. Otto blev intervjuad av tv4:s lokalnyheter så kanske ser ni honom i någon av kvällens nyhetssändningar.

Orsakern till att vi var tvugna att åka vidare var att Sigge skulle vara på musikterapi i Lund på eftermiddagen. Otto hoppade över detta då han hängde med kompis Annelie till hennes jobb där vi sen hämtade honom. Musikterapin var verkligen en kick både för oss men framförallt för Sigge. Vi ska nu gå där nio gånger och det ska bli så spännande att följa Sigges framsteg.

Så nu blir det foton för resten av bloggen.

Otto i väntan på att träningen ska börja…

Zlatan med flera in action…

Rasmus Elm..

Mamma Nettans favorit, Marcus Allbäck…. (numera ass tränare..)

Sigge sjunger och spelar tillsammans med ass Malin, pappa, mamma och instruktör Gitte

Fånig men lycklig/stolt pappa. Tyvärr finns inga bilder på mamma Nettans stolta och tårfyllda ögon. Sigge lycklig!!

Så nu blir det nattning av killarna.

Natti natti

/Martin

3 svar

  1. Vad härligt att läsa och vilka fina bilder
    Kramar från farmor som befinner sig i Stockholm

  2. Hej Martin! Hoppas allt är bra! Synd att ni inte kunde stanna hela träningen ut så vi kunde fått prata lite. Hade varit trevligt! Ska försöka att göra ett mål för er mot Kazakstan i morgon istället 🙂 Ta hand om er och hälsa familjen!

    Mvh Rasmus

    • Härligt Rasmus du gjorde det!

Lämna en kommentar